Innehåll

KC Color Mask är en färgbomb för dig som vill behålla nyansen av din hårfärg men samtidigt vårda ditt hår med fukt.

Kc Color Mask är en lättapplicerad färgbomb som passar alla längder. Det finns en del färger som är mer intensiva och en del mer naturliga. Denna veckan har vi kampanj på denna produkt! Vi erbjuder 20% rabatt under hela veckan på alla färger. Pris 159kr/st (ord. 199kr)

Vad är en färgbomb?

Om du har följt oss på Youtube och sett det senaste avsnittet så vet du vad det är. Länken till avsnittet har vi här. Men för dig som inte vet så är en färgbomb det vi frisörer kallar enkomponentstoning. Det är en toning med färdiga pigment, pigment som man kan se med blotta ögat. Toningen är väldigt ytlig, men tillräckligt djup för att kunna underhålla en tillsatt färg hos frisören. Det är viktigt att man får rätt färgbomb till rätt färg och vi rekommenderar inte att mixtra med det själv.

Färgbomben är helt utan väteperoxid och sliter därför inte på håret. Däremot kan man inte ändra sin färg (ex. gå från ljus till mörk), inte heller täcka gråa hår. KC Color Mask ’s enda uppgift är att vårda och bibehålla din befintliga färg i håret.

Användning av KC Color Mask

KC Color Mask är en färgbomb som ger en otrolig glans och vård. Färgbomben är lätt att applicera i håret och appliceras i handdukstorkat hår. Lättast är att schamponera sitt hår, skölja och handukstorka. Sedan kan man med fördel kliva ut duschen och stå framför en spegel. Annars tenderar färgbomben att hamna överallt förutom i håret 🙂 Ta lite produkt i taget och fördela jämt i håret. Låt verka 3-5 minuter och skölj sedan ut håret. Om du vill kan du avsluta med lite balsam längst ut i topparna.

Färgbomben ska användas vid behov och man kan använda den varje tvätt om man har en känslig färg, såsom: lila, grön, blå, röd m.m.

färgbomb

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!