Hur får man en nyanseringen att hålla längre? Det är en av fyra frågor som jag besvarar i mitt nya klipp på Youtube. Det är ett nytt avsnitt som ingår i serien ”Frisören löser era hårproblem!”

Hej alla ni!

Tack återigen för att ni stöttar mig på Youtube! Kanalen växer, men det viktigaste för mig är att jag ger ut innehåll av värde. Finns det något du vill att jag ska prata om – let me know!

Dagens avsnitt handlar bla annat om nyansering. Det är något som många frågar mig om hur man ska göra för att den ska hålla längre. Finns det några knep eller trix som man kan använda sig utav?

Nyansering är pigment.

Precis som en färg är nyansering pigment och därför måste vi behandla det som pigment. Nyansering kommer hålla olika länge i olika hår. I klippet ger jag några små tips som man kan tänka på för att få den att hålla lite bättre. Men jag förklarar också varför den släpper snabbare.

I klippet ger jag även tips på inpackningar och pratar lite om vad det kostar att färga håret hos mig. Kika gärna in där!

Om du vill se det förra avsnittet av ”Frisören löser era hårproblem” så kan du klicka här!

Tills nästa gång vi ses, ta hand om dig och ditt hår ❤️

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!