Innehåll

Bronde är en slags brun hårfärg och anses vara höstens färg. Men hur ser egentligen trenderna ut höst?

Det är allmänt känt att när hösten kommer vill alla bli mörka. Men jag kan ärligt säga att i år är det ovanligt många som vill vara ljusa eller blonda. Jag till exempel var mörk över sommaren men blev ljus nu efter semestern. Det finns inga rätt eller fel men visst är det roligt att förändra sig lite när hösten knackar på dörren?

Med jag tycker att med en brunare hårfärg får du lite mer värme kring ansiktet och framförallt om man väljer att jobba med varma toner. En annan riktigt het trend är att vara så kallad ”Brond”, en blandning av brunett och blondin. Uttrycket kom redan för ca tre år sedan men har nu gjort ett nytt genomslag i hår- och modevärlden.

bronde hårfärg

Men hur ljus kan man vara utan att det ska kallas blont och ändå passa in i höstens ”Bronde”-trend?

Jag tycker att tjusningen med Bronde är att man kan bestämma ganska mycket själv hur ljus man vill vara. Bara att lägga in lite mörka slingor i din redan blonda färg kan rent tekniskt kallas för en Bronde. Men i huvudsak innebär Bronde att man i grunden har en mörkare färg och jobbar upp det med ljusa balayage-slingor. Det viktiga tycker jag är att man känner sig bekväm med ljushetsläget på sin färg och att man skräddarsyr efter kundens förutsättningar, önskemål och behov. Alla bilder i detta inlägget är bilder på mina kunder, och som ni ser finns det alla möjliga sätt att göra en ”Brond” hårfärg på.

image13 image1-2

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!