Att behålla en kall brun hårfärg kan vara en riktig utmaning! Det krävs både kunskap och bra produkter. Jag som frisör vill att du ska behålla din kalla hårfärg så länge som möjligt. Läs mina 3 bästa tips!

3 bästa tipsen för att behålla en kall brun hårfärg

För att en brun färg ska hålla sig kall behöver det vara ett överskott utav blå pigment.

Eftersom en brun färg är uppbyggd på varma pigment och ditt hår också innehåller varma pigment kan detta vara svårt. Men såklart finns det bra hjälp för att hålla din bruna hårfärg kall.

  1.  Boka en nyansering! Detta är helt klart det mest effektiva och säkra sättet att få en snygg kall brun färg att hålla sig snygg. Med kraftfullare pigment är det också möjligt att hålla en brun hårfärg kall.
  2.  Undvik direkt solljus! Sol skapar högre oxidation i luften, vilket gör att din kalla nyans försvinner på ett ögonblick. Se därför till att skydda ditt hår! (Se en tutorial)
  3.  Använd silverprodukter! Även bruna hårfärger behöver produkter som är anpassade. Det finns anpassade och bra silverprodukter till brunetter också.

 

Produkter för en kall brun färg

Eftersom en kall brun hårfärg kan vara svår att behålla så finns det såklart produkter för att underhålla en kall färg.

Jag har samlat mina favoriter i ett inlägg och där kan du läsa allt om produkterna för att behålla en kall brun hårfärg.

 

 

 

 

 

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!