Innehåll

Idag tipsar jag om dom 3 bästa hårprodukterna som jag använder för att hålla min kalla hårfärg! Dessutom i Youtube-klippet får ni ett extra produkttips som hjälper mig att behålla min kalla hårfärg!

Dom 3 bästa hårprodukterna för kalla hårfärger som jag tipsar om på min Youtube-kanal berättar jag mer om i detta avsnittet. Det är dom 3 hårprodukterna som jag själv använder för att underhålla min kalla hårfärg. Dessutom har jag en liten överraskning i klippet med en extraprodukt som gör att min hårfärg håller längre!

För dig som läser detta blogginlägget så ska du också få lite andra extra tips för att du ska kunna hålla din hårfärg kall.

1. Produkter är A och O. I videon berättar jag om produkterna som jag använder och här har du länkarna så att du kan handla dom på vår webbshop! Snabbt och smidigt 🙂
Amika – Bust Your Brass Cool Blonde Schampoo
Celeb Luxary – Viral Conditioner, Silver är en beställningsvara hos oss på LYXVXO. Du kan lägga din beställning på info@lyxvxo.se.
Amika – Bust Your Brass Leave-in Foam

2. För att produkterna ska fungera måste man ha en hårfärg som redan är kall. Jag ska vara ärlig och bespara dig tid och pengar genom att säga att silverpodukter inte är en Quickfix till om du har en misslyckad hårfärg. Silverprodukter är till för att underhålla en kall hårfärg och ska användas till den mån att hårfärgen håller sig snygg hela tiden tills nästa frisörbesök.

3. Vårda ditt hår med bond-, fukt- och återuppbyggande produkter. Om ditt hår är välvårdat kommer också din hårfärg hålla så mycket bättre! Om det finns struktur i håret som pigmenten kan fästa i kommer pigmenten också sitta kvar. Är håret är slitet och nästan avskalat i sin struktur utav kemiska behandlingar kommer pigmenten inte kunna fästa lika bra. Vårdprodukter är minst lika viktiga som silverprodukter.

Jag hoppas att du känner att du fått med dig lite nyttig information och bra produkttips med dig om hur du ska göra när du ska behålla din kalla hårfärg! Finns det något annat du undrar över när det kommer till kalla hårfärger? Lägga en liten kommentar!

KRAM!

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!