Vi är Team Grazette: Olivera Bobuiescu, Angelina Bergqvist och Linda Beronius! Det är vi som skapat detta tillsammans och jag är stolt att presentera ännu en visning och snygga modeller!

Det är verkligen roligt att få vara en del utav Team Grazette. Under dessa tre veckor har vi tre som varit på turné verkligen kommit varandra nära. Idag avslutades turnén i Kristianstad. Men jag vill inte riktigt att det ska vara över. Därför vill jag gärna hänga kvar lite i någon dag till innan jag släpper bilderna från Kristianstad.

Idag ska vi prata Jönköping! Måste säga att modellerna som vi har via LYXVXO är modeller som vi är så stolta över att vi har som ansiktet utåt. Inte bara för Grazette utan även för salongen. Så härligt stämning det har varit och vi har knutit band för livet med varandra. Det känns verkligen som detta blev något alldeles speciellt.

Här kommer bilderna på dom snygga modellerna. Mer uppdatering hittar du på @olivera.bobuiescu

KRAM!

Vill du se fler bilder från flera ställen? Klicka på länkarna nedan!

GÖTEBORG!
STOCKHOLM!
UMEÅ!
FALUN!

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!