Nu kan du följa min nya YouTube-kanal Hair Stylist Olivera! En kanal där jag har som ambition att vi ska prata om hår. På denna kanalen kommer jag dela med mig utav stylingtips och svara på olika typer av frågor som rör hår och hårprodukter. Men jag vill också prata om olika saker som rör frisörvärlden t.ex.

Hair Stylist Olivera är namnet på min nya kanal. Jag har gjort en undersökning på min Instagram olivera.bobuiescu där jag helt enkelt frågade mina följare hur dom helst vill ta del av mitt kontent. Alternativen var via bloggen eller YouTube. Ca 90% svarade att dom vill se kontent via Youtube och då känner jag att det är klart att jag ska skapa en YouTube-kanal! Det har varit på tapeten många gånger förut, men det är inte för än nu jag känner att jag verkligen har kläm på vad det är för kontent jag ska dela med mig av. Det självklara har ju såklart varit mitt framför näsan på mig hela tiden. Klart jag ska prata om HÅR!

Så nu är kanalen Hair Stylist Olivera i full gång. In och prenumerera på min kanal för att ta del av det senaste avsnitten från min Hår-kanal! Jag tar också väldigt gärna emot tips på ämnen jag kan prata om eller vad ni vill se för typer utav videos. Det är viktigt för mig att ge er det som intresserar så jag kommer vara väldigt lyhörd. Hoppas verkligen att ni kommer gilla min nya kanal! 😀

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!