Idag vill jag skriva om vår hårvisning i Falun! Visst är modellerna snygga? Jag känner mig oerhört stolt över att snart presentera en färdig kollektion med alla modeller och frisyrer.

Att vara iväg och ha hårvisning är bland det mest utmanande jag har gjort. Inte bara att man måste prestera med att göra modeller och sen presentera detta för flera hundra frisörer. Men det krävs så mycket planering och så mycket tålamod. Tålamod är inte min starkaste sida eftersom jag älskar när saker och ting går fort. Men det är en viktig lärdom.

Har ni följt oss på sociala medier? Vad har ni tyckt om tornen och framförallt modellerna? Vill gärna ha lite feedback kring det! Det är alltid roligt och se vad läsarna tycker. Jag hoppas iallafall att det är inspirerande.

Imorgon kommer ett inlägg om Jönköping upp eftersom det är den senaste hårvisning vi hade. Sedan presenteras den sista showen – Kristianstad!

Här kommer bilder på våra snygga modeller! Följ mig gärna på @olivera.bobuiescu. 
KRAM!

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!