Vilket är bästa schampot för dig och ditt hår? Hur väljer man rätt i denna djungel av schampon som finns på marknaden? En av mina läsare och följare ställde denna frågan till mig och jag tycker den är så relevant. Shampoo är den produkt som jag upplever flest personer där ute är missnöjda med!

Bästa schampot för torrt hår, fizzigt hår eller en besvärlig hårbotten kan vara en utmaning att hitta. På min Youtubekanal och i detta avsnittet ger jag några tips på vad du kan tänka på när du ska välja ditt shampoo. Jag visar också upp vilka shampoo jag själv använder. Hur många olika tror ni att jag har hemma? 🙄 

https://youtu.be/v1ZNJEBKNV4

Att tänka på när du väljer shampoo

I mitt klipp berättar jag alltså vad jag använder för produkter men också om vad man ska tänka på när man väljer sitt shampoo. Eftersom du valde att kika in här så delar jag med mig utav några extra!

  • Tänkt inte bara på budget. Ibland måste vi använda schampon som ska ge ett resultat. Som med mycket annat, man får det man betalat för – oftast. Det jag menar är att se inte bara på prislappen utan ta reda på vad är det egentligen produkten lovar arr göra?
  • Ta reda på hur ditt hår fungerar. Vad behöver ditt hår?
  • Vad önskar du för resultat? Du och din kompis har inte samma hår. Men ni kanske önskar samma resultat? Det tar oss tillbaka till punkt två. Vad behöver ditt hår?

Hoppas att du med hjälp av mitt Youtubeklipp och detta blogginlägg känner att det är lite enklare att orientera dig nästa gång du ska välja shampoo. Våga fråga din frisör eller ta hjälp av en frisör genom handla på salongen. Om du är intresserad av att handla någon av produkterna som jag pratar om i klippet så kan du besöka lyxvxo.shop för att handla några av de schampon som jag pratar om. Använder du koden OLIVERA10 så får du också 10% på ditt köp!

Kramar till er alla! 🥰

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!