Dom bästa hårprodukterna från 2020 är här! Det har varit ett annorlunda år men märken har under året fortsatt komma med nyheter och grymma produkter. Jag har nu listat de produkter från året som jag tycker förtjänar att testas utav dig! En del märken har legat mig varmt om hjärtat länge och vissa märken är helt nya.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för lyxvxo.shop och lyko.se

Olaplex

Jag har sedan lanseringen jobbat med Olaplex. Det har varit kul att se dom under året 2020 bli en komplett vårdserie med lanseringen utav No 7. Olaplex har redan sedan begynnelsen revolutionerat sättet vi färgar hår på och nu har deras produkter också nått ut på konsumentmarknaden och mottagits med öppna armar! Det är inte bara jag som vittnar om deras fanatiska produkter. Influencers och bloggare världen över har fler gånger påpekat att dessa är dom bästa hårprodukterna någonsin. Top notch, crème de la crème. Ja, ni fattar.

Köp hela Olaplex-serien här. Med koden 2021X får du 21% rabatt på alla Olaplex-produkter. (Gäller 31/1-2020 till 3/1-2021)

 

Torrschampo som inte lämnar produktrester

Torrschampot från Amika har under flera år legat mig väldigt varmt om hjärtat. Detta är ett torrschampo som inte lämnar några produktrester i håret och tar verkligen bara bort fettet. Detta lämnar en ren och fräsch känsla i håret utan att bli strävt. Under året har jag provat diverse märken som påstår att dom har det bästa torrschampot och jag finner mig alltid komma tillbaka till Amikas. För dig som inte gillar känslan av torrschampo och bara har testat de ”vanliga” ute i butiken så är detta en produkt värd att testa!

Köp Amika Perk Up här. Med koden 2021X får du 21% rabatt. (Gäller 31/1-2020 till 3/1-2021)

Vågtången som tog oss med storm

Vi såg det överallt! Vågigt hår! Det som skiljde dessa vågor åt från dom som vi hade på 90-talet var att dessa skulle vara större och djupare. Jag blev helt förälskad i denna styling tång och är också min to-go-to-styling när jag har en dålig hårdag. I kombination med en texturspray kan man på ett enkelt sätt skapa volym som funkar både när man har nersläppt hår eller varför inte göra en lös knut i nacken?
I mitt klipp ser ni när jag stylar håret med tången!

Köp Amika High Tide Deep Wave här. Just nu kostar den 999kr (ord pris 1600kr)

Volymspray för dom allra finaste håren

Har du en hårkvalité som är väldigt fin? Upplever att vilken produkt du än lägger i håret så blir det tungt eller fett? Denna produkten från Four Reasons Nature är en produkt som på ett effektivt sätt skapar volym i håret utan att tynga ner en fin kvalité. Den aktiveras vid värme (du behöver föna håret) och du applicerar några pump av den från rot till topp. Den är alltså anpassad till en kvalité som är finare och kan på ett grövre hår upplevas som att den inte ger så mycket känsla.

Köp Four Reasons Nature Texture Mist här.

För dig som älskar och vill framhäva dina lockar

En serie som verkligen fångat min uppmärksamhet är Saphiras nya serie Divine! Med hjälp utav mineraler från döda havet som är extremt berikade på E-vitamin återfraktar du håret på bästa sätt. Vädret detta året har varit påfrestade för många hår och framförallt för dom som har lockigt hår. Inpackningen är magiskt, schampo och balsamet gör rent utan att torka ut och hela upplevelsen doftar som ett lyxigt spa!

Köp Saphira Divine-serien här. Med koden 2021X får du 21% rabatt. (Gäller 31/1-2020 till 3/1-2021)

Color Mask-året

Color Mask har nog aldrig varit så trendigt som året 2020 och vi ser mycket av det fortsätta i 2021. Under många år har färgade inpackningar varit besvärliga att få ur håret och många frisörer har varnat om vad som kan hända när man börjar bleka på dom. I år kom Four Reasons med en helt ny serie Color Mask’s som för dig som konsument är säker att använda! Om du är blond kan du prova på en crazy color och den kommer släppa snyggt från håret. Är du brunett är det nu enkelt att fräscha upp din färg mellan frisörbesöken, vilket varit underlättande för konsumenter i ett pandemi-år. Det finns en rad olika färger både som schampo och inpackning!

Köp Four Reasons Color Mask här. Med koden 2021X får du 21% rabatt. (Gäller 31/1-2020 till 3/1-2021)

 

Tackla ditt håravfall

Jag har aldrig fått så mycket frågor kring håravfall som jag fått iår. Håravfall kan bero på en hel del saker och jag har skrivit inlägg om det här på bloggen. För att komma till inlägget om håravfall, klicka här. Håravfall kan vara ärftligt, hormonellt eller bero på stress. Det finns mycket man kan göra för att få hjälp både medicinskt och igenom produkter. Mina nya favoriter och i mina ögon bästa hårprodukterna är från Nioxin! Ett smidigt 3-stegs-kit som du kan använda varje tvätt. Fungerar till alla hårtyper och är även färgbevarande!

Mina favoriter som jag tycker har gett bäst resultat är Nr 1, Nr 5 och Nr 6!

Köp Nioxin ditt kit här! Med koden 2021X får du 21% rabatt. (Gäller 31/1-2020 till 3/1-2021)