Vad är hemligheten bakom en bra hårmodell? Att veta vem man ska fråga! Vi har haft ett fantastiskt samarbete med GlossGods i Umeå som har hjälpt oss att hitta dessa grymma modeller!

Det är svårt att alltid komma på något unikt till varje hårmodell och att det ändå ska passa i temat som dom ska tillhöra. Det kan jag känna har varit en av de stora utmaningarna. För man vill att allt ska passa ihop och att vi i slutändan ska ha en look-book som är sammanhängande. Det är en av våra grundtankar med hela denna turnén!

Att stå på scen känns nu bekvämt. Det är lite som man säger – tredje gången gillt. Uppläggen är liknande men det är att vi har olika hårmodeller uppe på scen hos oss. Varje hårmodell som vi har haft uppe har också varit en bidragen orsak till att man känner sig trygg på scen. För det är som att man har en tyst konversation med varandra och vi har tryggheten i varandra.

Imorgon kör vi visning i Falun! Vi hoppas på fortsatt succé!

Här kommer bilderna på dom snygga hårmodellerna från Umeå!
Vill du följa mig ännu mer på sociala medier så hittar du mig på @olivera.bobuiescu

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!