Det var Grand Final för Highlights on Tour när vi var i Kristianstad! Tre veckors turnérande har kommit till sitt slut, men vilka roliga veckor det har varit!

Kristianstad var final stället för Highlights on Tour för denna gången. Vi hade lyxen att dels kunna vara på salongen och preppa våra modeller, dels också att nästan alla från Jönköping kunde ställa upp även i Kristianstad! Vilka klippor till modeller, minst sagt.

Det känns verkligen tråkigt att turnén är över även om det är roligt att vara tillbaka på salongen. Att vara iväg och jobba på detta sättet är verkligen utvecklande. Man lär sig så mycket om branschen och om sig själv. Dessutom lär man sig uppskatta hemma på ett helt annat sätt.

Nu är det jobb på salongen fram till jul iallafall. Det är fullt upp och om man vill boka tid gör man det lättast på LYXVXO.se . Har även en del andra projekt som jag tänker att jag ska börja jobba med så fort jag fått landa lite i min vardag. Det ska bli roligt!

Vill du ser fler bilder från fler visningar: Klicka in här!

 

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!