Första dagen i New York hade vi en dag i Brooklyn. Dagen var fullspäckad med en massa aktiviteter och vi fick en till slut en kanonstart på resan!

”Tänk om vi missar flyget till New York!”, sa Angelina i tåget ner till Köpenhamn när vi satt fast i Hässleholm. Ja då hade jag inte haft något att uppdatera om. Haha. Det är ganska svårt att förstå ibland att man helt plötsligt befinner sig i en helt annan stad bara på ett par timmar. Starten på resan kunde varit bättre men när vi väl landade i New York kunde det inte blivit bättre!

Första dagen var vi i Brooklyn och hade en heldag med Amika. Solen sken och man kunde inte vara mer glad för det. Först var vi på en rundvandring med en kille som var jätteduktig på att berätta om stadsdelen. Sen hade vi en typ av look-and-learn med Amika där det visades upp både lite nya stylingar men också en del av deras signatur-stylingar.

Efter det var det bara en massa gött häng i solen på lite olika platser i Brooklyn innan vi åkte över till Manhattan igen. Kvällen avslutades med middag innan vi gick tillbaka till hotellet.

Nästa utbildning är med TIGI där vi ska lära oss en massa nytt inom klippningar och färgningar. Jag har ganska höga förväntningar eftersom jag ganska nyligen varit på väldigt bra kurser i Sverige. Därifrån kommer jag också göra en Vlogg tänkte jag som jag hoppas ni kommer att gilla!

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!