Innehåll

Hårförlängning är en kan man se som en investering. Kvalité och pris hänger ofta ihop! Det är viktigt att du som kund känner att din hårförläning är värd vartenda krona! Men vad kostar de olika teknikerna?

Hårförlängning ska vara en behandling som ska framhäva dig och ditt utseende. Det är viktigt att du är medveten om att du också måste sköta om din hårförläning för att det ska se så bra ut som möjligt. Om du inte följer rekommendationerna från din frisör spelar det ingen roll hur mycket pengar du lägger på din hårförlängning. Det är givetvis också viktigt att man går till någon som vet vad den gör och att du känner dig trygg. Så att man kan hålla bra kontakt vid eventuella frågor under tidens gång.

Hos oss på LYXVXO är det viktigt att du alltid känner dig omhändertagen. Våra kunder ska alltid känna sig trygga hos oss, oavsett behandling. När du gör en hårförlängning är det viktigt att man har en bra dialog och är överens om förväntningar och skötsel. Precis som det är vårt ansvar att håret vi sätter i är av bästa kvalité, är det också viktigt att du som kund tar hand om det hemma på bästa sätt.

Keratinvax

Kreativax är som små vaxfästen som man smälter med en varm tång runt en slinga hår. Slingorna kan anpassas till vart på huvudet du vill sätta dom. Dom kan därför fästas även vid känsliga områden, såsom tinningar. För en hel hårförlängning räknar man att man behöver ca 100 slingor och det kostar ca 5000-5500 (beroende på vilken salong du går till). Dessa byts ut vart tredje månad och det går inte att återanvända håret.

hårförlängning

Tape-extensions

Tape är min nya favorit! Tapehår är går snabbt och enkelt att sätta i och håret kan återanvändas. Man gör det tills dess att man tycker att kvalitén är för dålig. Tape är ca 4cm långa remsor som man fördelar i håret och ger en otrolig utfyllnadskänsla. Man fäster sitt eget hår mellan två stycken remsor som har en genomskinlig tejp på varje sida, och vóila! så sitter håret där.

Håret går att tvätta som vanlig men detta är inte en teknik för dig som vill ha en stram tofs mitt på huvudet. Eftersom fästerna är 4cm långa kan dom synas mer än på tex keratinvax. Tape kostar 5000kr och då ingår (hos oss på LYXVXO)  isättning, håret, ihopklippningen och uttaget (den dag du tar du håret och ska byta det). Sedan kan man då återanvända håret och det betyder att du sedan kommer vart 6-8 vecka och flyttar upp håret. Då kostar det 950kr. Däremot kan du då återanvända håret längre än keratinvax och därför blir detta i längden lite ”billigare”.

hårförlägning

hårförlängning

Vill du sätta i hårförlängning?

Då kan du enkelt ringa till oss för en konsultation på 0470-133 33. Då provar vi ut rätt färg för dig och rätt teknik för dig!

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!