Hårvård för Hairtalk håret är väldigt viktigt. Det är en viktig del för att Hairtalk extensions ska hålla sig fint länge. I inlägget hittar du direktlänkar om tar dig till produkterna på shoppen lyxvxo.shop. Detta är en shop som är en certifierad Hairtalks shop med tillhörande salong. Detta garantera dig äkta produkter till ditt hår!

Hårvård till Hairtalk är A och O för att håret ska hålla sig snyggt på bästa sätt. Hairtalk har egna produkter som rekommenderas att användas till deras hår för att garantera toppkvalité.

Länken tar dig till Hårvård för Hairtalk!
Använd gärna min kod ”Olivera10” och få 10% på hela din order!

Innehåll

Produkter och hårvård till Hairtalk

Hairtalks produkter går givetvis att använda till de flesta löshår som finns på marknaden. Den är dock specialanpassad till att passa ihop med Hairtalks egna extensions och hårdelar. Det hår man köper är utav äkta hår och kommer att bete sig som ett. Men det är viktigt att förstå att produkter av toppkvaité är att rekommendera. Detta eftersom att håren ofta är väldigt behandlade för att kunna tåla de färgningar som krävs för att uppnå olika hårfärger. De flesta hår är asiatiskt eller indiskt, vilket betyder att de är mörkt från början och sedan behandlar man det så att t.ex blir blont.

Shampoo och balsam

Precis som med hårvård till ett vanligt hår så ska man börja med ett bra shampoo och balsam. I Hairtalks produkter finns det ett shampoo som på ett skonsamt sätt rengör dina fästen och inte torkar ut hårets toppar. Balsamet är ett leave in balsam som ska appliceras från öronen och neråt och sedan lämnas kvar i håret.

hårvård till hairtalk

Blondprodukter

När du precis färgat ditt hår i en kall nyans så använder du produkter som ska hjälpa till att bevara den, eller hur? Eftersom Hairtalks hår är ett äkta hår som färgats från mörkt till ljust så kan man uppleva att färgen gulnar med tiden ifall man väljer ett blont hår. Då finns det blondprodukter som du kan använda för att hålla håret i en snygg nyans hela tiden. Att håret gulnar är faktiskt ett gott tecken, det betyder att håret beter sig som ett äkta hår och är av bra kvalité!

hårvård till hairtalk

Inpackning och balsamspray

Eftersom håret är behandlat för att hålla kvalité och önskad hårfärg så behöver detta håret mer vård än ditt eget hår som inte gått igenom samma process. Det är viktigt att använda inpackning minst en gång i veckan och balsamspray varje dag för att återfukta håret. Det gör att håret kommer hålla längre och även se finare ut!

Borsta håret varje dag

Det är väldigt viktigt att borsta håret flera gånger om dagen noga. Det är för att fästerna ska hålla sig snygga och för att håret ska se fint ut! Var noga med detta och ha det som rutin varje morgon och varje kväll. Om du vill kan du sova med fläta för att se till att håret inte trasslar sig på natten.

Hårvård till Hairtalk ger garanti i 6 månader

För att säkerställa kvalitén på sina hår och hårdelar så ger Hairtalk en 6 månaders garanti på sina hår. Det är väldigt unikt! Men det är förutsatt att man använder deras hårprodukter till sitt hår. Detta vill man gör för att säkerställa kvalitén på produkter som man använder till håren för att du som kund ska känna att håret håller sig tipp topp hela tiden.

Självklart kan man använda andra produkter till Hairtalks hår men då kan man inte ta del utav garantin. Jag har varit med om att kunder använt sig utav produkter som inte är ifrån Hairtalk. Ibland har det gått jättebra och ibland har någon slinga lossnat.

Vad kan göra så att Hairtalk inte lossnar?

Många är rädda att löshåret som man sätter i ska lossna. Det gäller inte bara Hairtalk utan alla löshårsmetoder. Man brukar säga att fett, svett och olja är det som gör att håret kan lossna, detta gäller även Hairtalk. Därför ska man passa sig för t.ex andra produkter som innehåller oljor, alltså från andra märken. Jag ska dela med mig utav mina 3 bästa tips för att minimera att håret ska lossna.

  • Tvätta håret noga för att lösa upp fett och smuts som bildas i hårbotten
  • Föna fästena torra så att tejpen härdar. När tejpen är blöt är den mjuk och är man oförsiktig med det så kan tejpen glida. Tejpen är mjuk när den är blöt för att minimera slitage på håret när det egna håret är blött.
  • Applicera inga oljor, krämer eller torrshampoo direkt på fästena.

I detta inlägget har vi pratat om produkter och hur du på bästa sätt tar hand om dina nya extensions. Men vill du läsa mer om Hairtalk så har jag ett helt inlägg om just det också!

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!