Om du är nyfiken på om du Beauty Works är metoden för dig så ska läsa 10 anledningar till varför du bör använda Beauty Works extensions!

 1. De ger ditt hår omedelbar volym och längd
 2. Du kan prova en ny frisyr utan att behöva ta några åtaganden
 3. De är perfekta för speciella tillfällen
 4. De hjälper till att skydda ditt naturliga hår från värmeskador
 5. De kan ge färg utan kemikalier
 6. De är lätta att underhålla
 7. De är bekväma att bära
 8. De ser naturliga ut
 9. De är lätta att styla
 10. Du kommer att känna dig mer självsäker när du har dem på dig!

Beauty Works fäste

Innehåll

Fördelar och nackdelar med Beauty Works extensions

Om du är som de flesta spenderar du förmodligen en stor del av tiden varje dag på att fixa ditt hår. Oavsett om du plattar, lockar eller helt enkelt försöker tämja ostyriga lockar kan det kännas som om du aldrig är helt nöjd med ditt hår. Men vad händer om jag berättar att det finns ett sätt att få perfekt hår varje dag utan att lägga ner timmar på det? Det är där Beauty Works extensions kommer in i bilden.

Fördelar

 • Ser väldigt naturligt ut
 • Få längre och tjockare hår på ett ögonblick
 • Inget lim, inga clips – lätt att applicera och ta bort
 • Väldigt bredd utbud av längd på hår och färger
 • Förändra din look superenkelt!
 • Känn dig mer självsäker med fylligare hår.

Nackdelar

 • Du behöver borsta håret noga varje dag
 • Du behöver investera i bra hårvård hemma
 • Kan få begränsade möjligheter till att sätta upp håret i en stram tofs mitt på huvudet utan att det syns

Platinablont hår som är 70 cm långt!!

 

Skötsel och hårvård

Att sköta om sin hårförlängning eller hårförtjockning är extremt viktigt! Bristande underhåll kan påverka kvalitén på håret samt om det sliter på ditt egna hår, och det gäller alla tekniker och märken. Att följa de rekommendationer som frisören som frisören ger dig kommer hjälpa dig att sköta ditt hår på bästa sätt. Du behöver anpassa din hårvård både så att ditt eget hår mår bra men också dina extensions.

Priser

Tänker du på att skaffa hårförlängningar men är inte säker på om de är värda investeringen? Här är den främsta anledningen till att du definitivt bör skaffa Beauty Works extensions: de kommer att spara dig så mycket tid. Att investera i ett bra hår kommer också göra att hårförlängningen ser bra ut över tid och att man kan fästa om fästena flera gånger.

I varje paket finns det 20 slingor hår som skapar 10 fästen. Vissa salonger erbjuder också singelfästen och då får man 10 fästen ur ett och samma paket. Valmöjligheterna är stora och du kan välja att förtjocka eller förlänga ditt hår. Detta gör att priset kan variera otroligt mycket men du som kund skräddarsy helt. Sedan beror också priserna på vilken salong du går till eftersom alla salonger har olika priser på sin arbetskostnad. Timpriset hos frisören kan t.ex bero på frisörens erfarenhet, utbildningsnivå eller vart i landet salongen ligger.

Kundbild – Före och efter. Hårförlängning med Beauty Works

Omsättning av Beauty Works Extensions

Eftersom Beauty Works är en tejphårs-metod så kan man fästa om håret om och om igen. Första besöket innefattar att frisören enbart sätta i ditt hår och vid behov göra justeringar i form av en inklippning. Vid denna behandlingen kommer du betala för den tid som frisören tar på sig att sätta i håret och sen för själva håret. Därför blir alltid det första besöket det som kostar lite mer pengar. Efter det så kommer du kunna fästa om samma hår flera gånger om.

Rekommenderat intervall på sina omsättningar är mellan 6-8 veckor. Vid en omsättning kommer till frisören ta ut håret, byta ut tejpen och sedan fästa in det igen nära din hårbotten.

Det är väldigt viktigt att vara noga med att det inte går för länge mellan besöken. Går man för länge blir det tungt för håret med fästet och det kan göra att man fastnar vid t.ex hårtvätt. Det är väldigt sällan extensions sliter på håret bara som det är utan brist på skötsel är det som avgör om det sliter på håret eller inte. T.ex om man går länge mellan besöken.

Med Beauty Works extensions kan du få dina drömmars långa hår som du kan styla på ett hållbart sätt. Beauty Works extensions är gjort på 100% äkta remy hair. Så de ser ut och känns helt naturliga. Om du vill veta om denna metod passar dig kan du enkelt kontakta mig! 

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!