Innehåll

I höst ska jag och Angelina jobba som visningsfrisörer för Grazette of Sweden. I kommer hålla 6 visningar runt om i Sverige för att inspirera andra frisörer och visa upp höstens trender och kollektion.

Grazette of Sweden är ett svenskt företag som jag och Angelina jobbat med sedan ett halvår tillbaka. Det för att det är ett företag som vågar satsa stort och tänka lite utanför boxen. Dessutom är det producerad i Sverige och har hela basen i Göteborg. Det skapar en närhet i företaget när man kan träffa på säljarna men får ett ansikte på kemisterna bakom produkterna. Det skapar en familjär känsla! Men också en känsla av att man har en röst och får komma med egna idéer!

Visningsfrisörer

Ja, då kan man ju undra vad det innebär för oss att vara visningsfrisörer? Det vi ska göra på denna turnén är att stå på scen och presentera färginspiration, trendinspiration och höstens kollektion! Det betyder att vi i förväg nu har i grova drag har planerat ett upplägg, jobbar på att fixa modeller. Det är modeller som både ska bli klippta, färgade och stylade på scen och som ska gå en catwalk show. Sedan ska vi stå och presentera detta för ca 500 frisörer som kommer. Detta kommer äga rum på en mässa som Frisörföretagarna håller i. Det är en fantastisk ära att få vara en del utav detta och det känns verkligen jätteroligt att ha detta samarbete med Grazette of Sweden.

De olika visningarna kommer äga rum under de tre första veckorna i Oktober. Det betyder att jag inte kommer jobba på salongen under dessa tre veckor. Det kommer såklart vara en omställning, men ett roligt och inspirerade avbrott i vardagen. Det är helt annat att jobba med visningar än att jobba på salong. Det som är extra bra är att vi får lite uppvärmning nästa vecka eftersom vi ska vara med och jobba på Stockholm Fashion Week med Team Grazette!! Det blir andra året för mig som jag får vara med och det känns såklart jätteroligt att få vara med igen!

Jag rekommenderar att man bokar tider inför hösten/vintern redan nu eftersom de lätt bokas på. För tidsbokning besök vår hemsida lyxvxo.se

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!