Idag vill jag visa en tutorial med Optimas hårfärg! För dig som är intresserad utav denna färgen är det ett bra sätt att se hur färgen ser ut, hur den appliceras och framförallt vad man kan förväntar sig för resultat!

Optimas hårfärg är väldigt lätt att förstå om man kan sin färglära. På min modell i videon ville jag prova något nytt och därför valde jag att ljusfärga slingorna som ligger i paketen. Det är egentligen en liten no-no eftersom jag av erfarenhet inte tycker att det blir tillräckligt ljust. Men jag ville ha skiftningar i färgen och kände att Optima med 9% kunde nog lyfta något steg – vilket den också gjorde.

Receptet till denna färg var:

Botten: 5NNA med 3%
Slingor i folie:  11AA med 9%
Längder: 7AB med 6%

Hur tänker ni när ni väljer färg att jobba med på salongen? Jag tror verkligen det är olika vad man går på som frisör när man vill välja sin hårfärg. Hade varit kul om ni ville dela med er utav era tankar 🙂

Hoppas ni känner att det är inspirerande med färgerna jag provar och lägger ut om. För mig är det helt fantastiskt att få visa er det som jag älskar att göra varje dag!

Just nu är jag i N.Y och kommer lägga ut lite på min story som ni kan följa olivera.bobuiescu . Dessutom kommer såklart lite New York-vloggar. Här i New York så ska jag vara i 5 dagar och gå på kurser. Det kommer vara med märkena Amika och Tigi. Så det är bara att hänga med oss i New York! Det vill du inte missa! 🙂

 

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!