Min frisör är appen som är utvecklad för att du som kund och du som frisör enkelt ska hitta varandra!

Innehåll

För frisörer

  • Möjlighet att nå ut till helt nya kunder!
  • Sista minuten-tjänst
  • Erbjud smidig bokning via boknings-bot!
  • HELT GRATIS!

Med över 5000 registrerade användare så är Min Frisör en app som ska göra det enkelt för dig som frisör att nå ut till helt nya kunder! Du registrerar dig enkelt i appen via ditt telefonnummer, lägger upp bilder och videos på dig, din salong och/eller dina jobb. Sedan är det bara att lägga upp din tillgänglighet i appen för att ge kunder möjlighet att boka en tid hos dig!

PRO-TIP: Att lägga lite tid och energi på att visa upp vem du är eller vad din salong erbjuder är alltid värt det! Det finns möjlighet till att både lägga upp bilder eller en video. Allt detta är utvecklat för att du ska få möjlighet till att visa upp vem du är och vad det är som du är bäst på!

Sista minuten är en tjänst, speciellt framtagen för att du snabbt och enkelt ska kunna erbjuda en tid som blivit ledig! Appen hjälper dig att notifiera kunder i din stad om ett en tid finns tillgänglig hos dig!

För kunder och konsumenter

  • Få inspiration till en ny frisyr via frisyr-generatorn
  • Personlig rådgivning från duktiga frisörer
  • Smart och enkel boknings-bot som erbjuder dig tider som passar
  • HELT GRATIS!

Min frisör är ett projekt som jag varit med och jobbat på i ungefär ett år och jag är väldigt nöjd med resultatet! Detta är något som vi har sett har kunnat utvecklas i vår bransch och därför var det viktigt att lyssna på både frisörer och kunders önskemål. Dessutom är det roligt att kunna erbjuda tjänster så som personlig rådgivning och frisyr-generator till kunderna. Efterfrågan om både att få råd från frisörer ökar men också att man är ute efter ny inspiration inför sitt besök hos frisören.

Min vision har varit att det ska vara smidigt och enkelt för frisörer och kunder att hitta varandra. Framförallt ska det också vara gratis!

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!