Innehåll

Dagens testprodukt är en hårfärg från KC som heter Luxima. Som ni vet har jag nu ett samarbete med Headbrands och de ville att jag skulle prova denna snygga nyans.

Färg är min stora passion i frisöryrket. Att testa nya hårfärg är alltid väldigt roligt! I mitt paket från Headbrands fann denna gången fanns bland annat lite olika nyanser som jag inte provat från KC. I helgen tog jag tillfället i akt att prova denna glansgivande färg som är lite mer som en toning.

Egenskaper man söker hos en färg eller toning är lite olika beroende på vad syftet med färgen eller toningen är. Ibland är det viktigast med konsistens, ibland tittar man på intensitet som färgen har. När jag väljer toning kollar jag väldigt mycket på att konsistensen ska vara lättarbetad och att den ska gå att applicera i handdukstorkat hår.

Luximas egenskaper

  • Verkningstid på endast 5 minuter
  • Går att lägga både på torrt och handdukstorkat hår
  • Lättapplicerad
  • Extremt glansgivande

Jag tycker att Luximas egenskaper är sånt som man söker efter i en toning!

Jag ska även passa på att berätta att nästa vecka ska jag färga mitt hår igen. Det är dags att helbleka botten och fräscha upp längderna. Jag vill fortsätta vara kall och därför ska jag prova att tona mitt hår med en ljusgrå nyans som heter ”Silverfox”. Ni kommer få se resultatet då!

 

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!