Här kommer lite hårmodeller från visningen i Stockholm! Hoppas på att inspirera er! Vår kollektion innehåller tre olika teman där vi vill ge ett helhetskoncept med hår, smink och kläder.

Visst är våra hårmodeller snygga! Måste säga att de modeller vi fått tag i har varit helt fantastiska!

När vi har jobbat med Grazette of Sweden’s kollektion så har vi utgått ifrån tre teman. Dessa heter New Seriousity, Notorious Play och Stop Making Sense. Dessutom har vi också haft tre uppsättningsmodeller utöver för att verkligen vara kreativa och visa upp skills! Det har varit så roligt eftersom visningen verkligen har haft en bredd och vårt mål är att visa lite av varje. Både crazy och något man kanske inte gör på sina kunder varje dag, men också ge vardagstips som frisörerna kan ta med sig ut till sina kunder på salonger.

Så här kommer tolkningarna från Stockholmsvisnigen!

Om ni vill följa oss mer intensivt kan du följa mig på instagram under @olivera.bobuiescu

 

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!