Nu är jag hemkommen från vår frisörutbildning med TIGI och Amika i New York! En resa som innehöll allt och lite till. Framförallt grym utbildning, härligt häng och nyfunna vänner!

En frisörutbildning kan se väldigt olika ut i olika delar av världen. Förväntningarna som jag har haft på dagen med Amika och dagarna med TIGI har varit höga. Den viktigaste saken jag tagit med mig från New York är helt klart atmosfären och inspirationen från människorna där. Det finns ingen annan stans. Ibland blir jag förvånad över hur efter dom ligger där men ibland också över hur långt fram!

Här kommer dom TVÅ Vloggarna från resan! 🙂

Det som jag saknat mest med Sverige är den rena luften och det goda vattnet! Vi sa det varje dag på frukosten att man bara ville dricka gott svenskt vatten! Man lär sig verkligen uppskatta det man har hemma. Även om jag älskar att besöka stora städer och New York så är det alltid gott att komma hem till lugna fina Växjö!

Hur många frisörutbildningar tror du att jag går på per år?
Jag kan säga att detta va den tredje utbildningen i år! Och i höst har jag redan en bokad också. Sen nu i maj ska jag själv också börja utbilda för Headbrands! Det kommer bli grymt spännande! Jag tror att utbildning är nyckeln till utveckling och framgång. Som hantverkare är man aldrig färdig och man kan aldrig säga att man kan allt, för det kan man inte. Man kan aldrig ställa sig över andras kunskap och erfarenheter! Även om man skulle gå samma utbildning flera gånger kan man alltid plocka med sig något hem! Så för mig är det lika självklar att kontinuerligt utbilda mig som att jag klipper, färgar och jobbar proffsigt på jobbet.

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!