Innehåll

I höst börjar jag jobba som utbildare för ett finskt märke som heter Four Reasons. Jag kommer resa runt i hela Sverige för att utbilda andra frisörer i färg!

Hej alla vänner!
Ni som följer mig på sociala medier (FB och IG: olivera.bobuiescu) vet att min höst verkligen har dragit igång! Det som är roligt att veta är att mitt uppdrag har ändrats lite och blivit så mycket större än vad det var tänkt från början. Det känns helt galet kul!

Headbrands är det företag som jag nu jobbar för och jag jobbar som Educator (utbildare) för dom, fast med en twist. Jag har nu fått ett ansvar för Four Reasons i Sverige vilket innebär att jag ansvar för utbildning, uppföljning m.m. För mig som driven frisör känns det fantastiskt och verkligen som en rolig utmaning! Ni som känner mig vet att jag ständigt letar utmaningar och utveckling.

Mindre tid på salong


Som ni förstår så kommer detta begränsa min tid på salongen avsevärt. Just nu tar jag inte emot nya kunder på salongen. Dom förfrågningar som kommer in via telefon eller mejl kommer hänvisas till mig direkt eftersom tjejerna på salongen inte kommer kunna boka in så mycket tider. Även nätbokningen kommer begränsas avsevärt. Detta är för att jag ska kunna hinna med mina stammisar, kunna resa och kunna finnas tillgänglig till frisörerna ute i Sverige.

Vill du boka en tid hos mig om du är befintlig kund eller skriva upp dig på väntelistan? : Mejla till olivera@lyxvxo.se

Bilderna är från utbildningar i Four Reasons Optima som jag hållit i. Cred till Studio W och Anneli Salongen.

Det är verkligen otroligt roligt och givande att få hålla utbildningar! Detta är verkligen något som jag vill jobba mer med och parallellt med mitt jobb på LYXVXO. Det utvecklar mig som frisör och det betyder att jag kommer kunna göra ännu bättre jobb framöver på mina kunder!

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!