Color unplugged håller på i 3 veckors tid och då är jag iväg med vår leverantör Headbrands. Vi besöker ställen från Lund i söder till Luleå i norr. På denna turné så kör vi en inspirationskväll med färgningar, klippningar och stylingar till frisörer runt om i Sverige.

Vår vision har varit att ge så mycket inspiration som det bara är möjligt till Sveriges frisörer. Vi visar upp vår inspiration och visar modeller som vi visar våra tekniker på. Kvällen är på 4 timmar och har extra allt vilket uppskattas så mycket utav frisörerna som kommer. Dessa timmar är helt fullpackade med massa inspiration och tips och trix!

Hej allihopa!
Jag sitter i vår turnébuss på väg till nästa ställe. När man är iväg på detta sättet så är det en berg och dal bana. Det är väldigt intensivt, långa dagar och man blir trött. MEN det är helt otroligt roligt! Jag får verkligen leva ut en dröm om att få jobba på detta sättet. Jag är väldigt driven och älskar att ha många saker på gång. Så detta sättet att jobba periodvis är helt underbart. det viktiga är att det just är periodvis!

Jag kommer vara borta totalt 3 veckor från salongen vilket känns som en evighet. Men tillbaka kommer jag komma mer inspirerad än någonsin. Det är något fint med att vara iväg och inspirera andra. Det ger mig också otroligt mycket inspiration!  😊

Här kommer lite bilder från de ställen jag besökt!

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!