Boka Konsultation

Vill du boka konsultation?

Behöver du hjälp med ditt hår?

Behöver du hjälp med ditt hår?

Då är en konsultation något för dig! Håret är vår bästa accessoar som vi bär med oss genom hela livet. Det är en huvudkrona som du aldrig tar av. Därför är det viktigt att man känner sig nöjd med sitt hår!

Det jag märkt genom mina år som frisör är att man ibland går igenom faser i livet när man inte trivs med sitt hår och man vet inte varför. Vilka hårprodukter ska du använda? Vilken hårfärg passar du i? Helt plötsligt kanske du har stött på hårproblem, så som hårbottensproblem eller håravfall.

Nu kan du boka en tid för konsultation hos mig här på hemsidan! Du kan välja själv vad det är du vill ha hjälp med och vad vi ska fokusera på.

Du kan få hjälp med t.ex:

Produktrådgivning

Här går vi igenom dina behov och önskemål för att du ska kunna hitta produkter som passar ditt hår. Vi kan prata om schampo och balsam, eller stylingprodukter som skulle kunna passa dig och ditt hår.

Färgkonsultation

Undrar du vad som krävs för att uppnå en viss hårfärg? Nu kan du få hjälp med att ta reda på vad du kan göra med ditt hår! Denna konsultation passar dig som vill få information om en hårfärg som du skulle vilja ändra.

Hårproblem

Det finns hjälp att få! Har du hårbottensproblem eller tappar mycket hår? I denna konsultationen hjälper jag dig att analysera vad dom kan ha hänt och hur du skulle kunna lösa problemet.

Rehab

Ibland så har håret tagit så mycket stryk att det är svårt att veta var man ska börja. Denna konsultationen är till för dig som behöver hjälp med att börja om med håret. Vi tar reda på hur du kan gå tillväga för att få håret att återhämta sig och förstå vad som gick fel.

Enkel

Svar via email

279 kr

Svar på upp till två frågor med innehållande bild. Man får ett svar tillbaka via mejl inom 48h från det att betalning kommit in via swish.

Exklusiv

Svar via email

477kr

Svar på upp till fem frågor med innehållande bilder. Man får en mejlkonversation innehållande upp till 3 mejl tillbaka med tips och råd. Första svaret får man inom 24h från det att betalning kommit in via swish.

Live

Samtal över Skype

997 kr

Skypesamtal på 30 minuter. Du har möjlighet visa upp ditt hår och under denna tid få obegränsat med svar på hårfrågor. Vi pratar om hur du skulle kunna gå tillväga och du kan mixa frågor inom flera olika områden inom hår.

Tid för LIVE bokas enligt överenskommelse via mejlkontakt från det att betalning kommit in via swish.

Swishnr: 123 341 12 87

Boka din konsultation!

Har du bokat konsultation kommer bilder att efterfrågas.

Fyll i formuläret så hör jag av mig!

11 + 12 =